Home

FIRMAX3 – KRIM UNTUK

KEKAL CANTIK, SIHAT DAN RASA HEBAT

+ Mengawal minyak di muka
+ Meredakan jerawat
+ Menghilangkan kedut di dahi
+ Menghilangkan eye bag
+ Menambah seri muka
+ Mengurangkan dagu dua
+ Mengurangkan bawah lengan kendur
+ Menghilangkan simptom menopos
+ Mengurangkan kedut
+ Mengawal hormon thyroxin
+ Menambah seri pada muka
+ Membentukan punggung & paha yang cantik
+ Mengetatkan faraj
+ Membantu masalah resedung
+ Meningkatkan selera seks

UNTUK BELIAN NORMAL - BELIAN PALING RENDAH ADALAH PAKEJ EMERALD , IAITU RM 330.00. KEBIASAANNYA ORANG MEMBELI UNTUK KEGUNAAN SENDIRI DAN KELUARGA. NAMUN ANDA ADA JUGA PELUANG BERNIAGA DENGAN PAKEJ INI KERANA APABILA ANDA MENJADI AHLI, ANDA HANYA MEMBELI DENGAN HARGA RM 125.00 SEBOTOL DAN MENJUAL DENGAN HARGA RM 165.00 SEBOTOL. PAKEJ EMERALD Pendapatan Maksima RM14,000.00 sebulan Anda mahu menggunakan produk untuk diri sendiri atau ahli keluarga. Membeli produk RF3 World dengan lebih MURAH. Mahu mencipta pendapatan tambahan disamping terus melakukan apa yang sedang anda lakukan.
PAKEJ GOLD Pendapatan Maksima RM36,000.00 sebulan Anda mempunyai minat dan semangat untuk mulakan satu perniagaan. Mahu belajar untuk memajukan diri dan bisnes. Sedia berusaha sebelum mendapatkan hasil yang diimpikan. Disamping anda menggunakannya sendiri, anda sebenarnya sedang berusaha untuk menjadi jutawan.
PAKEJ DIAMOND Pendapatan Maksima RM120,000.00 sebulan Anda berkeyakinan tinggi pada diri sendiri, dan mahu mencipta pendapatan lumayan. Mempunyai minat dan mindset positif tentang bisnes. Sedia untuk belajar bagi memajukan diri dan bisnes. Sanggup berusaha sebelum mendapat hasil yang diimpikan. Sedia mencipta perubahan gaya hidup dan pendapatan.
dibuka sekarang untuk intake 15 julai 2019