Mencuba Firmax3 Untuk Kecantikan

Salam sejahtera,

“Jika tidak dipecahkan ruyung, manakan dapat sagunya”

Pepatah orang orang tua ini ada ketikanya benar jika diteliti. Bermaksud, jika kita tidak berusaha bersungguh-sungguh mencari jalan penyelesaian dengan berbagai cara kita tidak akan mendapat hasilnya.

Sama jua dengan kecantikan. Saya bukan pakar kecantikan, cuma saya ingin berkongsi apa yang berlaku kepada saya.

Suatu ketika, seorang sahabat saya yang baru balik dari Cambodia kerana berniaga Firmax3, mendarat di KLIA2. Dalam whatsapps nya kepada saya, ingin berjumpa kerana sudah lama kami tidak berjumpa semenjak tamat belajar di UKM 1987.

Begitu lama. Dipendekkan cerita, saya menjemputnya dan bawa ke rumah saya yang hanya 5 km dari KLIA2. 

Sambil menghirup Teh O yang dihidangkan isteri saya, saya perkenalkan ini sahabat saya dulu masa belajar. Lama tak jumpa.

Sahabat saya pun bercerita di aberniaga Firmax3 di Cambodia, sambil meletakkan pack itu di atas meja.

Isteri saya menegur, “Ohh..ini… saya dah lama guna, dah banyak botol. cuma harganya tinggi sikit, tapi bagus. saya jaga muka saya, sendi dan kulit”. kata isteri saya.

Saya terlopong, “Ohh..patutlah.. (dlm hati saya berkata “patutlah mukanya tak mcm 54 tahun”. saya sembunyikan pujian itu.

Tapi sahabat saya itu yang memujinya… hmm tersengih.

Dan saya tak tahan bila isteri saya berkata, “You elok pakai juga sebab kulit muka you nampak kusam, tak bermaya”, nanti you beli I boleh tumpang pakai free”. 

Aduh..selepuk kena… 

Saya pun mencuba pack yang dibeli isteri, di nadi lengan, di nadi leher, sedikit ditepi hidung. dan keliling pusat kerana saya selalu kembung perut.

Wah, sebulan saja, belum habis sebotol, isteri kata, “kan dah nampak bercahaya kulit muka, tak kusam macam dulu. Ego saya lelaki, “yer ker, mcm biasa saja, tapi kembung perut saya memang dah tak ada, tak da dong dong dong lagi” (hakikatnya saya pun tahu, kulit muka dah hilang gatal, lebih cerah dan resdung makin hilang. 

Sekarang, setiap hari pakai sedikit2, lebih yakin begini.

Saya dan wife… Janji foto ni tak edit apa-apa tau…tak la hensem dan cantik gila, cuma dapat maintain kulit muka pun jadi lah kan…!!

 

FIRMAX-3 sebagai penstabil hormon yang sempurna, Krim FIRMAX-3ialah formulasi sempurna dan diakui sebagai pemulih hormon semulajadi yang terbaik. Bintang baru dalam bio-perubatan yang lebih efektif dan berkesan.

Kandungan istimewanya diketahui mengimbangi pengeluaran hormon secukupnya untuk kesihatan dan kehidupan yang sempurna. Juga sebagai pencegah jangkitan, menukarkan phytohormone, mengimbangi metabolism, antioksida dan merehatkan otot.

  • Mengimbangi hormon badan
  • Menegang dan menaikkan Payudara
  • Menambah kadar metabolisma
  • Mengurangkan dagu dua
  • Mengurangkan bawah lengan yang kendur
  • Menegangkan perut, membentuk pinggang
  • Menghilangkan simtom menopause
  • Mengurangkan kedut
  • Mengurangkan stress dan sakit kepala
  • Mengawal hormon thyroxin
  • Menambah seri pada muka dan badan keseluruhan
  • Membentuk paha dan punggung yang cantik
  • Menghilangkan sakit gigi
  • Mengetatkan faraj
  • Membantu masalah resdung
  • Meningkatkan selera sex

Jom cuba, 

Beli pek biasa untuk guna sendiri dulu pun tak apa, jika tak berniat untuk berniaga

Leave a Reply