Putih Gebu

FirMax3 adalah merupakan satu-satunya produk utama yang dikeluarkan oleh RF3 WORLD yang telah banyak memberi impak yang besar kepada pengguna dengan kesan yang amat menakjubkan.

FirMax 3 adalah produk krim yang menerajui dan pertama di Malaysia menggunakan kaedah terapi hormon dari bahan tumbuhan semulajadi dari pelbagai negara dan diproses menggunakan teknologi Nano untuk menegangkan kulit dengan menstabilkan hormon manusia.

FIRMAX-3 sebagai penstabil  hormon yang sempurna, Krim FIRMAX-3 ialah formulasi sempurna dan diakui sebagai pemulih hormon semulajadi yang terbaik. Bintang baru dalam bio-perubatan yang lebih efektif dan berkesan.  

Kandungan istimewanya diketahui mengimbangi pengeluaran hormon secukupnya untuk kesihatan dan kehidupan yang sempurna. Juga sebagai pencegah jangkitan, menukarkan phytohormone, mengimbangi metabolism, antioksida dan merehatkan otot.TEKNOLOGI NANO Menyerap dan bertindak serta merta dalam beberapa saat sahaja. Bertindak sebagai anti penuaan, menggebu, mencerah, serta menaikkan seri wajah

Firmax-3 mengunakan bahan-bahan extract seperti kigelia africana,apple stem yang terbukti nyata berkesan yang tidak membawa kesan sampingan. Lihat lah faktor2 kebaikan yang terdapat pada krim Firmax-3 :

KELEBIHAN KRIM FIRMAX3

UNTUK WANITA:-
1. Mengimbangi hormon badan
2. Menegang dan menaikan payu dara
3. Mencerah dan mengebukan wajah
4. Menaikkan seri wajah
5. Menghilangkan jeragat
6. Mengurangkan dagu dua
7. Mengurangkan bawah lengan yang kendur
8. Menegangkan perut dan membentuk pingang
9. Menghilangkan simptom monopouse
10. Mengurangkan sakit sengugut
11. Mengurangkan kedut wajah
12. Mengurangkan stres dan sakit kepala
13. Mengawal hormon thyroxin
14. Membentuk pungung dan peha yang cantik
15. Menghilangkan sakit gigi
16. Mengetatkan faraj
17. Membantu masaalah resdung
18. Meningkatkan selera seks

UNTUK LELAKI:-
1. Membangunkan tisu reproduktif lelaki seperti testis dan prostat.
2. Membentuk ciri seksual, sekunder termasuk otot kasar, tulang dan pertumbuhan misai dan bulu.
3. Mengekalkan kesihatan tubuh dan mencegah osteoporosis
4. Meningkat nafsu seks.
5. Membantu meningkatkan tenaga dan daya tumpuan

RINGKASNYA FIRMAX3, yang TERBAIK semua dalam satu PELBAGAI KEGUNAAN hanya SAPU DI NADI TANGAN sahaja,tidak perlu meningalkan alat kecantikan yang sedia ada, menjadikan anda cantik diluar dan didlm serta memukau sesiapa yg melihat .

Leave a Reply