Slimax3

Slimax3 Bio-Reshapping
Menggunakan Teknologi Monte Carlo berasaskan Gel Air.
Mengandungi 19 ramuan terpilih untuk kesan yang pantas.
Membantu membakar lemak.
Membantu mengurangkan selulit.
Membantu mencairkan darah dan melancarkan peredaran darah terutama pada bahagian berlemak.

Kelebihan Slimax3 Bio-Reshapping
Tidak Melekit
Tidak Panas
Aroma yang wangi
Sangat sesuai untuk wanita yang baru bersalin.
Mengatasi masalah kegemukan.
menghilangkan selulit.

Produk ini telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia, Control of Drugs and Cosmetics Regulation 1984. Regulation 18A(2), Director of Pharmaceutical Services, Ministry of Health Malaysia, rujukan (NOT13110180K). Jenama dan produk FIRMAX3, O2MAX3, SOULMAX3, SLIMAX3 adalah milik syarikat RF3 World Sdn Bhd. Produk ini boleh didapati melalui pesanan di atas talian atau dari pengedar RF3 World Sdn Bhd. RF3 World Sdn Bhd membuka peluang perniagaan kepada sesiapa yang berminat. Untuk menjadi pengedar sila hubungi kami segera mana-mana no telefon tersenarai dalam laman web kami.

SLIMAX3  

adalah keluaran dari RF3 World yang sebelumnya sudah mengeluarkan berbagai produk kecantikan dan kesehatan kulit yang sangat ampuh dan kualitasnya pun sudah tidak di ragukan lagi kini telah terciptakannya produk terbaru yaitu Slimax3 yang juga merupakan produk serangkaian kecantikan khususnya untuk melangsingkan badan dengan teknik bio-Reshapping.

Pengolahan dari slimax3 dengan menggunakan teknologi monte carlo yang berasal dari Gel Air. kandungan 19 ramuan alami didalamnya yang terpilih yang memberikan manfaat baik bagi kecantikan dan keindahan tubuh anda.

Kegunaan Slimax3 :

Slimax3 Membantu Membakar Lemak Berlebih.

  • Kandungan bahan alami di dalam slimax3 mampu membakar lemak berlebihan didalam tubuh kita,Biasa nya terletak pada bagian paha,perut,dan juga lengan.Dengan slimax lemak-lemak yang ada pada bagian tersbeut akan berkurang dengan cepat.

Slimax3 Membantu mengurangi Selulit di kulit.

  • Maslah selulit muncul akibat dari kegemukan, Kegemukan yang membuat kulit mengalami perangangan dan pada akhirnya menimbulkan selulit, Dengan slimax3 maslah demikian akan teratasi karena dengan kandunga aktif yang ada di dalam nya bisa membantu mengurangi selulit pada kulit anda

  • Slimax3 Membantu mengencerkan darah serta melancarkan sirkulasi darah Terutama pada bagian tubuh yang berlemak.

  • Kandungan yang ada di dalam slimax3 mampu membantu melancarkan aliran darah sehingga proses pengurangan lemak berjalan dengan lancar.

Kelebihan dari Slimax3 Bio-Reshapping :

  1. Slimax3 Tidak Terasa Panas

  2. Slimax3 Tidak Menyebabkan LengkeT

  3. Slimax3 Mempunyai Aroma yang Wangi

  4. Slimax3 Cocok untuk wanita yang baru melahirkan, untuk membantu mengatasi keluhan obesitas atau kegemukan. Dan membantu menghilangkan selulit secara alami.

Cara penggunaan slimax3 :

Sapukan slimax3 ke bagian perut atau kawasan yang berlemak setelah anda mandi dan sebelum Anda tidur.

Lakukan penggunaan secara konsisten maka hasilnya pun akan lebih maksima.

Keunggulan nya Slimax3 Memliliki Kandungan yang alami yang terdapat di dalam nya baik untuk kulit anda.bukan hanya mengurangi berat badan saja. Tetapi juga dapat membantu mengurangi selulit pada kulit Anda akibat kegemukan ataupun juga di sebut Obesiti.

Untuk mengetahui keberkesanan Produk Sebelum Menggunakan Slimax3, timbang dulu berat badan, Ukur Lingkar Pinggang , Perut, lengan, pinggul dan paha.. Kemudian lihat perbedaan setelah memakai produk Slimax3..

Ada 3 jenis kategori keahlian:

PAKEJ KEAHLIAN

UNIT PRICE

PRICE

AHLI EMERALD

2 BOTOL FIRMAX3 SIZE 3OML

RM330.00

AHLI GOLD

6 BOTOL FIRMAX3 SIZE 30ML

RM990.00

AHLI DIAMOND

14 BOTOL FIRMAX3 SIZE 30ML

RM2310.00

PESANAN BOLEH DIBUAT SECARA CAMPURAN: 1 FIRMAX 1 SLIMAX
TESTIMONI 1