Terms & Conditions

1-Laman ini adalah laman awam, dan tidak mempunyai paksaan kepada sesiapa yang ingin atau tidak menjadi ahli, atau menggunakan semua kemudahan atau ujian kami.

2- Pengguna yang menggunakan laman ini, perkhidmatan, atau barangan kami adalah bertanggungjawab terhadap diri sendiri. Kami tidak menjamin risiko material, fizikal dan emasi pengguna, ia adalah tanggungjawab sendiri.

3. Pengguna yang ingin menggunakan atau mendapat perkhidmatan kami adalah di WAJIB kan mendaftar akaun di laman kami. Sekiranya tiada akaun tiada check out dapat dibuat, and tidak dapat menggunakan laman kami.

4. Pendaftaran bagi akaun adalah seperti berikut:


Ahli Biasa - PERCUMA  - Menikmati kemudahan membeli (check-out) produk atau perkhidmatan, menerima Newsletter bulanan, melakukan Ujian berkaitan yang diberikan melalui email kepada anda tetapi tidak menikmati sesi bimbingan, panduan dari kami. jika inginkan perkhimatan panduan dari kami, anda perlu melanggan Pakej Individu RM 10.00 setahun.

Pakej Kelompok - RM 5.00/seorang/6 ujian/ Oleh Kaunselor Sekolah. Kaunselor dan pelajar boleh melanggan semua ujian dan mendapat jawapan secara online melalui email, dan menerima penerangan dari kami di samping semua kemudahan a dan b di atas. Ini hendaklah terdiri dari pelajar dan guru kaunseling sahaja.

Ahli Premium - RM10.00 - Terdiri dari Kaunselor yang membawa pelajar melanggan perkhidmatan kami dalam Pakej Kelompok. menikmati semua kemudahan yang sama.

5. Pembelian barangan atau perkhidmatan kami adalah secara elektronik/ digital, yang dihantar melalui email     termasuk link untuk membuat ujian. Tiada hard copy akan diberikan. Soaljawab atau temujanji juga melalui aplikasi     online, email atau telefon sahaja. Tiada temujanji fizikal.

6. Bahan-bahan jualan kami adalah dalam bentuk ebook atau powerpoint dan ianya sah dan tepat pada waktu ianya di     bina. Tiada gantian bagi kerosakan dari penggunaan anda. Anda dibenarkan berkongsi dengan rakan anda.

7. Penggunaan ujian-ujian kami adalah terhad kepada AHLI BERDAFTAR SAHAJA dan tidak sah bagi orang yang tidak     berdaftar. Berkongsi link adalah satu plagiat dan tidak dibenarkan sama sekali. Sistem kami dapat mengenalpasti     Ahli dan bukan Ahli dan berupaya membatalkan keahlian anda tanpa makluman jika ianya berlaku.

8. Anda akan menerima keputusan ujian melalui email secara automatik dalam email anda. Ianya milik anda dan anda     bertanggungjawab sepenuhnya untuk menjaganya.

10. Kami akan menambah perkhidmatan dan produk kami dari semasa ke semasa dan ianya adalah diluar dari pakej        langganan anda sekarang.

Terima kasih