AMBILAN  KAMPUS KPJUC NILAI 2020 DIBUKA. SILA MOHON ONLINE SEKARANG

MOHON ONLINE

Koleksiminda adalah sebuah Syarikat yang berdaftar dengan SSM dan menjalankan aktiviti utamanya sebagai Penasihat Pendidikan Lanjutan khusunya untuk Pengambilan dan Kemasukan ke KPJ University College bagi Kampus Induk Kota Seriemas, Nilai Negeri sembilan dan 2 cawangannya di Sungai Rambai, seberang Prai Pulau Pinang dan Kampus Bandar Tun Hussin Onn, Johor Bharu.

Koleksiminda sudah beroperasi selama 5 tahun dan berpengalaman dalam pengendalian permohonan online kemasukan pelajar Lepasan SPM, STPM, Diploma dan Ijazah serta permasalahan mereka.

Melalui Laman khas Permohonan dan maklumat kursus dan kemasukan,  http://koleksiminda.com/kpjuniversitycollege/borang-online/

BIASISWA KEPADA YANG CEMERLANG

pemohon boleh menyemak maklumat kursus Diploma dan Ijazah, Penginapan, Proses Kemasukan/Yuran serta Permohonan Online dan sebagainya (sila ke laman di atas untuk memohon.

KENAPA KAMI MENCADANGKAN ANDA MEMOHON KPJ UNIVERSITY?

INI SEBABNYA…

Peluang Kerjaya?

Biasanya pelajar berpeluang bekerja dengan Hospital KPJ apabila tamat pengajian tetapi tidak secara oromatik. Proses permohonan dan temuduga biasa akan dilakukan. Pelajar juga boleh memohon kerja di tempat lain.

Inilah yang tiada di tempat lain. Kami di KPJUC memang bekerjasama rapat dengan 26 Hospital pakar KPJUC untuk menempatkan pelajar sebagai Pelatih pada setiap semester di hospital. Pelatih-pelatih akan menjalani latihan dan diawasi.

Hospital akan menilai pelatih dan memberi “sokongan” atau “tidak” . Jika Hospital mendapati Pelatih berkelayakan, hospital akan meminta ‘booking’ dari Kolej untuk dijadikan Staff mereka setelah tamat pengajian dan pelatih-pelatih ini berkemungkinan mendapat tajaan dari hospital ini untuk sepanjang pengajian mereka.

Keduanya, lepasan Diploma KPJUC terutama Nursing, Phisioterafi dan Farmasi akan terus ditemuduga selepas menamatkan pengajian dan ditawarkan bekerja dengan Hospital KPJ. Itulah yang berlaku selama ini.

Tuajuan anda masuk IPT adalah untuk belajar dan bekerja nanti, bukan menganggur. Maka kami sarankan anda memohon Kpjuc sekarang di https://koleksiminda.com/kpjuniversitycollege/borang-online/  atau anda terima saja apa-apa kursus yang ditawarkan oleh KPJUC

link penuh baca di SINI